Zie foto's (4)
JEP_Choeur de lumière.jpeg

Les Journées du Patrimoine au CIAC

Open Monumentendag in Bourbourg
 • Ontworpen als een plaats van ontdekking en uitwisseling die open is voor het grote publiek, biedt het CIAC vele acties en activiteiten rond een gevarieerd en origineel cultureel programma dat verschillende disciplines en artistieke media combineert (beeldende kunst, muziek, dans, fotografie, tekenen , schilderen, video…).
  Tijdelijke tentoonstellingen , bijeenkomsten , lezingen , conferenties , kunstenaarsresidenties maar ook artistieke praktijkworkshops worden het hele jaar door...
  Ontworpen als een plaats van ontdekking en uitwisseling die open is voor het grote publiek, biedt het CIAC vele acties en activiteiten rond een gevarieerd en origineel cultureel programma dat verschillende disciplines en artistieke media combineert (beeldende kunst, muziek, dans, fotografie, tekenen , schilderen, video…).
  Tijdelijke tentoonstellingen , bijeenkomsten , lezingen , conferenties , kunstenaarsresidenties maar ook artistieke praktijkworkshops worden het hele jaar door aangeboden.

  Het CIAC heeft een atypische en magische ruimte die het publiek de mogelijkheid biedt om in verschillende vormen en volgens verschillende benaderingen artistieke praktijk te beoefenen .
  Als het verlangen om te ontdekken, te delen, deel te nemen aan het proces van het creëren van een werk op een speelse manier je interesseert, laat dan je fantasie en creativiteit de vrije loop. Of je nu een kind bent, een tiener, een volwassene, een kunstliefhebber of een beginneling op dit gebied, deze workshops voldoen aan je verwachtingen.

  Tegelijkertijd laat deze plek het publiek kennismaken met het werk Choir of Light gepresenteerd in de kerk van Sint-Jan de Doper, maar ook met de geschiedenis en carrière van de kunstenaar Anthony Caro . Dit nieuwe gebouw, resoluut gericht op artistieke creatie en ingeschreven in het hart van een centrum voor hedendaagse kunst, maakt het mogelijk om tal van samenwerkingen op te starten en de opkomst van nieuwe projecten te promoten met verschillende culturele, sociale, economische en toeristische partners op de hele regionale grondgebied en daarbuiten.
 • Tarieven
 • Gratis
Sluiten