Tweedaagse Frans-Vlaamse Kust

Natuur, cultuur en ontspanning: Frans Vlaanderen biedt het allemaal! Voeg daarbij de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking en alle ingrediënten zijn verenigd voor een geslaagd verblijf.

Voorbeeld van een tweedaags verblijf

 

Dag 1
Bij aankomst in Bergues maak je een rondrit met de toeristische tram door de straten van dit schilderachtige vestingstadje. Daarna vaar je aan boord van “Le Castelnau” over het kanaal van Bergues naar Coudekerque-Branche.
Na een complete Franse lunch brengen we, met een Nederlandstalige gids aan boord van uw bus, een bezoek aan de stad en aan het indrukwekkende havengebied.
We sluiten de dag af met een bezoek aan le Cornet d’Amour, een ambachtelijke ijsmakerij op de zeedijk van Duinkerke.
Diner, overnachting en ontbijt in een comfortabel hotel van 2 tot 4 sterren.

Dag 2
Aan boord van het toeristisch treintje maak je een rit door en rond de vestigstad Gravelines. En je wordt verwacht voor een degustatie van zoete streekspecialiteiten, met een kopje koffie of een glas sinaasappelsap.
We lunchen in de Taverne Jean Bart van de historische scheepswerf Tourville.
Na de lunch leidt een Nederlandstalige gids je rond over de werf, waar een 17e eeuws oorlogsschip op ware grootte wordt gebouwd. Na het bezoek aan de smidse, de visrokerij en de timmerwerkplaats, ga je aan boord van de “Jean Bart”, een indrukwekkende ervaring!

Prijs 2024 per persoon: Vanaf € 178*

*Op een basis van 40 personen in gedeelde tweepersoonskamers.
Bij de prijs inbegrepen: de rondleidingen van het programma, de degustatie, een overnachting ½ pension in een comfortabel hotel (drank niet inbegrepen), complete lunch op dag 1 en dag 2 (drankje inbegrepen), verblijfsbelasting.
Niet inbegrepen : vervoer, uitgaven van persoonlijke aard.

Meerprijs eenpersoonskamer: vanaf € 30 per persoon

Sluiten