Laac TrabantLaac Trabant
©Laac Trabant

Hedendaagse kunst aan de Frans-Vlaamse Kust

Vanaf € 38 per persoon

Een daguitstap in het teken van de hedendaagse kunst. Ontdek het Koor van Licht, het LAAC en het FRAC! Vanaf € 38 per persoon

Hedendaagse kunst aan de Frans-Vlaamse Kust

10u – 12u Bezoek aan het Koor van Licht en aan het CIAC
De Britse beeldhouwer Sir Anthony Caro is erin geslaagd om een monumentale serie sculpturen te creëren die de middeleeuwse architectuur van het koor van de Sint Jan de Doperkerk perfect aanvult. Het bezoek is een unieke ervaring.
In het CIAC laat een film van 26 minuten zien hoe het kunstwerk tot stand is gekomen. De tentoonstelling geeft inzicht in de gedachte die aan het Koor van Licht ten grondslag ligt.

12u30: Franse driegangenlunch (drankje inbegrepen). Klik hier om de menuvoorstellen te downloaden.

14u30 – 15u30: Onder leiding van een Nederlandstalige gids brengt u een bezoek aan het LAAC, een buitengewoon museum in de inspirerende omgeving van de beeldentuin. In en rond het museum vindt u een indrukwekkende verzameling werken uit de periode 1950-1980 van beroemde kunstenaars als Andy Warhol, Karel Appel, César en Arman.

16u – 17u30: bezoek aan het FRAC
Met tentoonstellingen op 6 verdiepingen is het FRAC (Regionaal Fonds voor Hedendaagse Kunst) een niet te missen plaats voor elke kunstliefhebber. Een Nederlanfstalige gids leidt je rond. Vanop de bovenste verdieping is het zicht op de haven en het kilometerslange strand adembenemend.

Vanaf 38 € per persoon

Onze tarieven zijn berekend op basis van 30 personen en geldig tot 31 december 2022. Gratis voor de chauffeur van uw autocar.

Deze prijs houdt in :
De (geleide) bezoeken en de complete lunch, incl. drankje.

Deze prijs houdt niet in :
Vervoer en uitgaven van persoonlijke aard

 

Contact

Toerisme Duinkerke – Frans-Vlaamse kust
Afdeling groepen
Onno Ottevanger
Tél : +33 (0)3 28 58 85 13

Sluiten