Dune Dewulf, ZuidcooteDune Dewulf, Zuidcoote
©Dune Dewulf, Zuidcoote|Emmanuel Berthier

Fietsen

Aan de kust van Frans-Vlaanderen

Fietsen aan de kust van Frans Vlaanderen is puur genieten! De “Veloroute voie verte” is de ideale manier om onze streek te verkennen. De route begint bij de Belgisch-Franse grens, ter hoogte van de ingang van de camping du Perroquet in Bray-Dunes. Vandaar fiets je, op een veilige en comfortabele manier, via Zuydcoote naar Leffrinckoucke. In Leffrinckoucke aangekomen rij je naar het strand waar je de zeedijk kunt volgen.

De Véloroute du Littoral, op de fiets langs de kust van Frans-Vlaanderen
De Véloroute du Littoral, op de fiets langs de kust van Frans-Vlaanderen
De Véloroute du Littoral, op de fiets langs de kust van Frans-Vlaanderen

De vélomaritime

Van de Belgische grens tot in Bretagne!

De kust van Frans-Vlaanderen verken je het best op de fiets ! De streek van de Belgische grens tot Gravelines beschikt over 237 kilometer fietspaden en fietsstroken, door stedelijk gebied, maar ook langs de stranden, de natuurgebieden en de jachthavens.
Geniet van je vrijheid in de open lucht en beleef de streek op een ecologisch verantwoorde manier!

De “Velomaritime” is de ideale manier om onze streek te verkennen. De route begint bij de Belgisch-Franse grens, ter hoogte van de ingang van de camping du Perroquet in Bray-Dunes. Vandaar fiets je, op een veilige en comfortabele manier, via Zuydcoote naar Leffrinckoucke. In Leffrinckoucke aangekomen rij je naar het strand waar je de zeedijk kunt volgen.

De Véloroute sluit perfect aan op het Vlaamse fietsnetwerk.

Ontdek de EuroVelo route “la Vélomaritime” en bereken je traject op www.lavelomaritime.nl

VéloRoute Frans-Vlaanderen

De Véloroute Frans Vlaanderen begint aan de kust en bestaat voor 95% uit fietspaden. Door de groene omgeving van het Bois de Forts rij je naar het pittoreske vestingstadje Bergues (Sint Winoksbergen).

Sluiten