Traditionele volksspelen en ambachtelijk bier

Vanaf 35 € per persoon

Een daguitstap in het teken van ludieke en smakelijke tradities ! Vanaf € 35 per persoon

10u – 11u30: Museum voor traditionele volksspelen in Loon-Plage
Ga terug in de tijd en ontdek hoe men vroeger, in een tijd zonder smartphones, de avonden en de weekends op een aangename manier doorbracht. Na een presentatie in het Frans kun je zelf natuurlijk ook je vaardigheid in de verschillende spellen testen.

12u – 14u00: Complete Franse lunch (drankje inbegrepen). Download onze menu’s hier (voorlopig zijn dit de menu’s voor 2020)

14u30 – 16u: Bray-Dunes, de meest noordelijk gelegen badplaats van Frankrijk
We maken een aangename wandeling met een Franstalige kenner van de geschiedenis van Bray Dunes. U hoort hoe de liefhebbers van het baden in de Noordzee de konijnenjagers hebben vervangen en hoe ze van de onherbergzame kuststrook een gezellige badplaats hebben gemaakt. De Engels-Normandische architectuur van de huizen in de kleine straatjes geeft het dorp een authentieke charme.

16u15 – 17u15: Bezoek aan de Brouwerij “Dunes de Flandre”
Michel, de oprichter van de brouwerij, laat je zien en proeven dat er niet alleen in België bier van kwaliteit gebrouwen wordt. Het bier wordt ook in de bereiding van verschillende streekspecialiteiten gebruikt, zoals je in de boetiek van de brouwerij kunt ontdekken. Na de korte uitleg over het brouwproces (in het Frans) krijg je de gelegenheid om het bier te proeven.

Vanaf 35 € per persoon

Onze tarieven zijn berekend op basis van 40 personen en geldig tot 31 december 2021. Gratis voor de chauffeur van uw autocar.

Deze prijs houdt in :
De (geleide) bezoeken en de complete lunch, incl. drankje.

Deze prijs houdt niet in :
Vervoer en uitgaven van persoonlijke aard

Contact

Toerisme Duinkerke – Frans-Vlaamse kust
Afdeling groepen
Onno Ottevanger
Tél : +33 (0)3 28 58 85 13