KILOMETERS NATUUR EN DUINEN…

ZO VER JE KUNT ZIEN

Natuurliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen. Of je nu in de duinen of langs de zee wilt wandelen, het kan allemaal. Je hebt de keus uit verscheidene natuurgebieden en mooie badplaatsen.

Het natuurgebied Platier d'Oye is een ideale plek om vogels te observeren. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en kom genieten van de fauna en de flora van de Grand site des Dunes de Flandre. Mocht je interesse hebben in het leven en werken van de bijen, breng dan een bezoekje brengen aan het Maison de la Nature. Leer onze geschiedenis te lezen in de scheepswrakken die op de stranden zijn aangespoeld. ga heerlijk wandelen in de duinen of in de polders. Leen de "Duinpieper" om samen met de kinderen een leerzaam bezoek te brengen aan de natuurreservaten.

Laat je inspireren door de kust van Frans Vlaanderen!

Aan ons het buitenleven!

Liste Kijk op de lijst Carte Kijk op de kaart

Le Camélus - Ferme d'aventures et de découvertes
Le Camélus - Ferme d'aventures et de découvertes

Een origineel idee voor klein en groot! Behalve struisvogels zijn er ook kangoeroes, kooivogels, poneys, geiten en varkentjes te zien.

Meer weten
Natuurgebied les Dunes de Flandre
Natuurgebied les Dunes de Flandre

Langs de stranden van Frans Vlaanderen ligt een natuurgebied dat zo uniek is dat het is erkend als "Grand Site de France". Dat is een bijzonder prestigieus keurmerk voor de mooiste natuurgebieden van het land. In het ongerepte duingebied kun je heerlijk wandelen.

Meer weten

Kijk naar het vervolg