Hôtel Borel
Hôtel Borel

Dit 4-sterren hotel met uitzicht op de jachthaven ligt op 5 minuten lopen van het centrum van de stad, Place Jean Bart en Havenmuseum. 

Vanaf 90 € Meer weten
Hôtel du Lac Dunkerque
Hôtel du Lac Dunkerque

Het hotel heeft een ideale ligging aan het meer van Armbouts Cappel, in een rustige, groene omgeving, en toch vlakbij de autosnelweg.

Vanaf 59 € Meer weten
Hôtel du Beffroi
Hôtel du Beffroi

In het hartje van de vestingstad Gravelines biedt dit comfortabele driesterren hotel niet alleen accommodatie van kwaliteit, maar ook een mooi restaurant met een grote keus uit diverse specialiteiten.

Vanaf 65 € Meer weten
Ibis Dunkerque Centre
Ibis Dunkerque Centre

Het Ibis Hotel is ideaal gelegen, dichtbij het centrum van de stad Duinkerke en op enkele minuten van het strand van Duinkerke Malo Les Bains

Vanaf 84 € Meer weten
Hostellerie Saint-Louis
Hostellerie Saint-Louis

Gelegen tussen de bergen en de zee, is de Hostellerie Saint Louis in het hart van Vlaanderen. Het hotel combineert de geneugten van de tafel en het voordeel van een rustige nacht.

Vanaf 63 € Meer weten
Welcome Hôtel
Welcome Hôtel

Comfortabel hotel in het centrum van Duinkerke op slechts enkele minuten van het strand.

Vanaf 95 € Meer weten
Hôtel Gril Campanile
Hôtel Gril Campanile

Hotel Campanile past zich aan uw behoeften aan: gezinnen, koppels, vrienden, seminars.

Vanaf 79 € Meer weten
Hôtel Au Tonnelier
Hôtel Au Tonnelier

Het is niet langer nodig het stadje Bergues te verklaren naadat het in de kijker in een beroemde film heeft gezeten! Maak hier de keuze van een typisch Noord-hotel ligt in het hart van de ommuurde stad.

Vanaf 70 € Meer weten
Hôtel L'Hirondelle
Hôtel L'Hirondelle

In de buurt van het strand in het centrum van de badplaats Malo-les-Bains, in een modern en warm kader is het Hirondelle hotel-restaurant ideaal voor uw toeristische en zakelijke reizen.

Vanaf 72 € Meer weten

Kijk naar het vervolg