Vakantie aan zee!

Vakantie aan zee in Bray-Dunes

Huur een van de comfortabele appartementen van Evancy en geniet van een welverdiende en heerlijke vakantie aan zee, op enkele kilometers van de Belgische grens.

Het brede zandstrand zal je vast en zeker bekoren. Heerlijk uitwaaien aan zee met je familie. Lange strandwandelingen maken… Of trek je liever de natuur in? Ook dat is mogelijk. Vanuit je appartement sta je binnen de 30 seconden op het strand.

Klik hier om je appartement te reserveren

‘Super kwaliteit en top bediening, een feest voor visliefhebbers”: Dit zijn de reacties die we te horen krijgen over de lokale keuken. De steden aan zee staan dan ook bekend voor de overheerlijke verse vis. Hier wordt het dus lekker culinair tafelen met een prachtig zicht op strand en zee.
In Bray-Dunes liggen verschillende natuurreservaten. Naast het wandelen en fietsen zijn er tal van andere mogelijkheden om jou de tijd van je leven te geven.

Wat doe je rond Bray-Dunes?

Het fort van Leffrinckoucke draagt nog sporen van de Duitse bezetting in de tweede wereldoorlog. Gelegen midden in een goed bewaard natuurgebied. Het is een bijzonder stukje militaire architectuur waar je de geschiedenis kan gaan herontdekken.
Plopsaland de Panne ligt dichter bij jouw vakantieverblijf dan je denkt. Op 9 km vind je het leukste en grootste pretpark van België. Een fantastische uitstap voor de kids! En geloof ons, ook voor de ouders.

En verder vind je natuurlijk een groot aantal suggesties op deze website.

Heb je een specifieke vraag? Stuur dan een e-mail naar info@duinkerke.fr

Ideaal voor Er helemaal uit, vlakbij huis!

Deel je ervaring

Ben je in onze streek geweest? Geef dan je mening !