Escapades in de zeelucht

Geleid door een ontdekkingslust, droomt u van de zee. De zon priemt met haar eerste steekjes door de wolken. De Noordzee stelt zich voor u op, de duinen liggen net achter u, de brede vooroevers glinsteren en kijkt neer op eindeloos wit  zand, het helmgras wappert zachtjes door de wind…. . Ten zuiden bevinden zich de Vlaamse velden die met hoeves en kleine cafeetjes bezaaid zijn… et binnenkort kan u dit allemaal meemaken hier in Duinkerke aan de Opaalkust.

Voor de wandelliefhebbers is er het natuurreservaat van Platier d’Oye, waar men de vlucht van de  trekvogels kan observeren of een kijkje nemen naar de  polders of de Grand Site des Dunes de Flandre, waar  fauna en flora geklasseerd zijn aan de kust…in het kort, een waaier van landschappen en genuanceerde ervaringen.

Hier vindt u een genereuze cocktail van wandelingen en ontdekkingen die u zullen verkwikken. Op het programma staat een tonische sessie met een wandeling in  zee, een partijtje golf in de Bois des forts, een  geleid natuur circuit of gaan zwemmen in een natuurlijk zwembad in het Parc Galamé…

Ben u er klaar voor?

Deel je ervaring

Ben je in onze streek geweest? Geef dan je mening !