Kom deze herfst naar Duinkerke en geniet van authentieke Franse specialiteiten. Op de Oesterbeurs, de Wijn-en Bierbeurs en de gastronomische beurs ontdek je de heerlijke, ambachtelijke producten die zo karakteristiek zijn voor de Franse "art de vivre"!

UW PROGRAMMA

Duur : 1 dag

Wijn-en Bierbeurs - Kursaal Duinkerke, van 25 t/m 28 oktober 2019

Dit grote jaarlijks terugkerende evenement is een must voor liefhebbers van goede wijn en van Franse streekspecialiteiten. 220 exposanten uit heel Frankrijk presenteren hun producten in het Kursaal, het Congresgebouw van Duinkerke. Ze geven deskundig advies en je hebt natuurlijk de mogelijkheid om de wijn en andere specialiteiten te proeven.
Openingstijden:
Vrijdag 25 oktober van 12u tot 21u
Zaterdag 26 oktober van 10u tot 20u
Zondag 27 oktober van 10u tot 20u
Maandag 28 oktober van 10u tot 17u

De toegangsprijs bedraagt € 7 per persoon, maar het is vrij eenvoudig om gratis kaarten voor de beurs te krijgen (neem contact met ons op als u interesse hebt). Elke bezoeker (betalend of uitgenodigd), behalve minderjarigen, ontvangt een brochure van de beurs. Daarin vind je het plan en de lijst met de exposanten, geklasseerd volgens naam, alsook een mooi INAO-degustatieglas in de kleuren van de beurs.

De toegang is gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar die vergezeld worden. Het is ook mogelijk om ter plaatse een hapje te eten.

Contact

Tarieven

vanaf 7 €

De toegangsprijs bedraagt € 7 per persoon, maar het is vrij eenvoudig om gratis kaarten voor de beurs te krijgen (neem contact met ons op als u interesse hebt - zie hierboven voor ons e-mailadres).

Deel je ervaring

Ben je in onze streek geweest? Geef dan je mening !