Een daguitstap in het teken van de hedendaagse kunst, die in Duinkerke en omgeving alom vertegenwoordigd is.

UW PROGRAMMA

Duur : 1 dag

Hedendaagse kunst aan de Frans-Vlaamse kust

10u – 12u Bezoek aan het Koor van Licht en aan het CIAC
De Britse beeldhouwer Sir Anthony Caro is erin geslaagd om een monumentale serie sculpturen te creëren die de middeleeuwse architectuur van het koor van de Sint Jan de Doperkerk perfect aanvult. Het bezoek is een unieke ervaring.
In het CIAC laat een film van 26 minuten zien hoe het kunstwerk tot stand is gekomen. De tentoonstelling geeft inzicht in de gedachte die aan het Koor van Licht ten grondslag ligt.

12u30: Franse driegangenlunch (drankje inbegrepen). Klik hier om de menuvoorstellen te downloaden

14u30 – 15u30: Onder leiding van een Nederlandstalige gids brengt u een bezoek aan het LAAC, een buitengewoon museum in de inspirerende omgeving van de beeldentuin. In en rond het museum vindt u een indrukwekkende verzameling werken uit de periode 1950-1980 van beroemde kunstenaars als Andy Warhol, Karel Appel, César en Arman.

16u - 17u30: bezoek aan de badplaats Malo-les-Bains
met een Nederlandstalige gids maak je een aangename wandeling door de straatjes van de badplaats Malo-les-Bains. De architectuur van de huizen getuigt van de bloeiperiode van de stad in het begin van de 20e eeuw.

Contact

Tarieven

vanaf 35 €

Onze tarieven zijn berekend op basis van 40 personen en geldig tot 31 december 2019. Gratis voor de chauffeur van uw autocar.

Online boeken

Deze prijs houdt in :

Bij de prijs inbegrepen: de geleide bezoeken van het programma en de lunch.

Deze prijs houdt niet in :

Vervoer en uitgaven van persoonlijke aard niet inbegrepen.