De stad Duinkerke heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een ietwat grijs havenstadje tot een moderne, ambitieuze stad aan zee, die de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

UW PROGRAMMA

Duur : Daguitstap

DUINKERKE, STAD VAN DE TOEKOMST

In enkele tientallen jaren heeft de stad Duinkerke een ware metamorfose ondergaan. Tijdens deze leerzame en aangename daguitstap kom je van alles te weten over de metamorfose die de stad de afgelopen jaren heeft ondergaan.

10u00 In het bijzondere kader van het onlangs volledig gerenoveerde Suikerpakhuis bezoekt u, met een Nederlandstalige gids, de permanente expositie die is gewijd aan de stad van morgen.

12u00 U geniet van een heerlijke Franse lunch in het restaurant van uw keuze. (Download hier de menu's van onze partnerrestaurants)

14u30 Rondleiding door Duinkerke
Onze Nederlandstalige gidsen hebben een passie voor hun stad. Aan boord van uw autocar en te voet krijgt u een goed beeld van de evolutie van het stedelijk landschap van het eind van de Tweede Wereldoorlog tot vandaag.

16u00 – 17u30 FRAC Nord Pas de Calais - Focus op het gebouw
Naast een enorme werkplaats die herinnert aan de scheepswerf, hebben de architecten Lacaton & Vassal een doorzichtige tweeling gebouwd, waar het regionale Fonds voor Eigentijse Kunst is gevestigd. Onze gids vertelt u alles over de historie van de site en over de architectuur van het gebouw.

Dit programma kan gereserveerd worden van woensdag t/m zaterdag.

Contact

  • Onno Ottevanger - Toerisme Duinkerke - 4 place Charles Valentin 59140 Dunkerque Frankrijk
  • Tél : + 33 (0)3 28 26 27 31/83/89
  • production@ot-dunkerque.fr

Tarieven

vanaf 31 €

Onze tarieven zijn berekend op basis van 40 personen en geldig tot 31 december 2019. Gratis voor de chauffeur van uw autocar.

Deze prijs houdt in :

De koffie met croissant, de geleide bezoeken en de lunch.

Deze prijs houdt niet in :

Vervoer en uitgaven van persoonlijke aard niet inbegrepen.