Aan de toppen van uw vingers !

   

APPLICATIE MALO-LES-BAINS

  

Als u op doortocht bent of u een permanent bewoner bent van de Malo-les-Bains biedt deze applicatie u diverse praktische gegevens aan.

Funktionaliteiten :

– Alle actualiteit beterffende Malo-les-Bains.

– Komplete agenda van de kuststad (lektuur, animatie, sport,concerten, tentoonstellingen, jeugd, ea).

– Toegang tot een interkatief plan om zo makkelijk restaurants, gemeentehuis, hotels, parkings, ea te vinden).

– Uren gratis shuttlebus voor Malo-Plage.

– Weersvoorspellingen en kalender van de getijden.

– Visualisatie van de webcams van de badplaats.

   

    

             

APPLICATIE VAN "DES DUNES DE FLANDRE"

         

De applicatie van  "Les Dunes de Flandre" voor smartphone staan u toe de weersvoorstellingen te consulteren alsook live beelden van de 3 webcams die langs de stranden van Duinkerke en Bray-Dunes geinstalleerd zijn en die beelden weergeven die op verschillende momenten van de dag genomen zijn. Het is een heel slimme applicatie want ze verteld u ook wanneer het het beste moment is om naar het strand te gaan of uw favoriete sport te beoefenen dankzij de notificaties die u zelf instelt  !

Dankzij deze webcams krijgt u een direct zicht op het strand met panoramische foto’s alsook korte video’s die opgenomen worden op verschillende momenten van de dag. U houdt van watersporten? Ditesurfen of een andere “glij” sport? U bent gewoon een papa of een mama ? Met de direkte weersvoorspellingen samen met de professionele weerstations zoals Winguru, Météo France… kan u uw alarm instellen en dan geeft onze applicatie u aan wanneer de UV index het beste is, de wind sterk genoeg staat, de optimale windoriëntatie,…

En nog een pluspunt is dat u ook een bericht kan ontvangen betreffende de evenementen die doorgaan op de kuststreek van « les Dun es de Flandre » met alle nodige informatiie daaromtrent (programma, waar het zich afspeelt, de tijden,…).  

     

    

     

SHUTTLE BUS "DK’BUS"

    

De applicatie « Navette » staat u toe de shuttle bus in het centrum te lokaliseren in real time dankzij de geopositionering van uw mobiele telefoon (activatie van GPS systeem). Wanneer u zich op de shuttle bus circuit positioneerd laat uw smartphone u onmiddellijk weten waar u zich bevindt en wanneer de volgende shuttle bus komt.

Deze applicatie is sprekend en geeft u de wachttijd aan voor de aankomst van de volgende bus.

 U kan ook de haltplaats van uw bus selecteren vooraleer u naar uw eindbestemming gaat om de wachttijd te kennen voor de volgende bus.

Deze applicatie heeft als doel het u makkelijker te maken om uw verplaatsingen in Duinkerke stad  te plannen en aan de bezoekers een oplossing te bieden, in combinatie met de gratis shuttle bus,  voor parkeerproblemen.

 

      

     

       

    

DK’VELO

   

DK’Vélo, het huren van fietsen voorgesteld door de «  Communauté urbaine » van Duinkerke.      

De applicatie dk’vélo staat u toe de kaart te visualiseren met de parkeerplaatsen voor de fietsen in real time – hoeveel fietsen er vrij zijn, waar er plaatsen vrij zijn, de geografische locatie van de parkeerplaatsen, de kortste weg naar een fiest parkeerplaats (u moet de GPS van uw telefoon aanzetten).

Informatie aangaande het weer is beschikbaar in real time. Het is een sprekende applicatie. Ze staat u ook toe de verchillende abonnementen en de tarieven te kennen. Het is heel economisch want het jaarabonnement is slechts 5€ voor diegenen die geabonneerd zijn bij DK ‘BUS of anders is het 10€.

       

   

  

    

APP’’Y MARINAS Côte d’Opale

Bedoeld voor diegenen die watersport bedrijven. Deze applicatie begeleidt u voor het binnenkomen van de haven, om makkelijk de havendiensten te vinden en de toeristische plekjes te ontdekken met volgende thema’s : natuur, kultuur, smaken en watersporten.

   

   

         

WALL AND GARDEN

    

Toeristische tool, gemaakt in 2014 in het kader van het europees project « Muren en tuinen ». Deze applicatie stelt u de verschillende sites voor die zich bevinden in de versterkte stad van Gravelines. Het gaat hier over een Smartphone audio-gids applicatie in 3 talen. Circuit van bezoek, interessante weetjes, wetenschappelijke informative en meer om zo uw bezoek te vergemakkelijken en beter deze versterkte stad te begrijpen. Het circuit van 2 km lang dat voor iedereen toegankelijk is, wordt voorgesteld met een vertrek aan de Place Albert Denvers.